NT

TUIN-& LANDSCHAP

Ontwerp   I    Beplanting   I    Advies

Werkwijze

Een ontwerp begint altijd met een bezoek bij u thuis.

 

Tijdens deze eerste afspraak worden al uw wensen en ideeën besproken en wordt de tuin bekeken. Hierna wordt een indicatie gegeven van de te verwachten kosten. Wanneer u akkoord gaat starten we het ontwerpproces.

 

Als de grenzen van de tuin in kaart zijn gebracht wordt er inspiratie op gedaan voor het ontwerp. Tijdens dit proces wordt er niet alleen gekeken naar uw wensen, maar ook naar de woning, het omringende landschap en de geschiedenis.

 

Door deze manier van werken ontstaat er altijd een creatief ontwerp dat enkel en alleen past bij uw tuin.

 

Bij de tweede afspraak presenteer ik u het schetsontwerp voor de tuin. Na dit gesprek is het mogelijk om nog wat aanpassingen te doen. Hierna maak ik het definitieve ontwerp, een uitgebreid beplantingsplan en eventuele werktekeningen.

 

Met het ontwerp in de hand kunt u er voor kiezen de tuin zelf aan te leggen of u schakelt een hovenier in. Wij hebben goede contacten met diverse hoveniers en kunnen u hierbij advies geven. Wanneer u er voor kiest om zelf uw tuin aan te leggen dan maken we een plan waarin stap voor stap staat beschreven hoe u het beste te werk kunt gaan.

 

 

 

 

 

© Niels Tepper    I    2013   I   Tuinarchitectuur    I     kvk nr: 57575037